Néprajzi szempontok

Ezt az oldalt én hoztam létre de minden fafaragót nagyon nagyon kérek, hogy segítsen a szerkesztésében. Mint már többször elmondtam és leírtam hosszútávú életcélom minél több ifjú és örökifjú emberrel megismertetni és megszerettetni a fafaragás nagyon régi, és napjainkban szerencsésen újraszülető csodáját.

Ha szeretne egy a fafaragással most megismerkedni kívánó, vagy már régebb idők óta faragó személy zsűriztetni egy vagy több terméket a Népi Iparművészeti tanácsnál nagyon gyakran elutasítják és szerencsétlen próbálkozó azt sem sejti, hogy ez miért történt. A néprajzi ismereteket nem lehet egy tankönyvből megszerezni, ezért bátorkodom itt összeszedni és megosztani minden fontos szempontot a fafaragók okulására.

Tehát ezúton kérek mindenkit aki rendelkezik ismeretekkel, tapasztalatokkal, és különösen a zsűri tagjait, hogy amint idejük engedi ezen a fórumon minél több ismeret terjesztő, és főleg bátorító tudást osszunk meg a téma iránt érdeklődőkkel. A három legaktívabb önkéntes szerkesztőt 2017 Karácsonykor 25-25 ezer ft-os vásárlási utalvánnyal díjazok ami nálam levásárolható. A legjobb az lenne ha képekkel példákkal illusztrálva tennők meg bejegyzéseinket és minél többen aktívak lennének, hozzászólnának a témakörhöz. Az internet akkora lehetőséget ad az előterjesztett téma széles körben történő megosztásához, hogy ezt vétek, sőt bűn lenne kihagyni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük